Семінар-практикум для вчителів початкових класів

16 квітня на базі Кошелівського ліцею відбувся районний семінар-практикум для вчителів початкових класів на тему «Формування  предметних компетентностей на уроках у початкових класах».

Методист районного методичного кабінету Дзюмка О.В. акцентувала увагу присутніх на засадах компетентнісного  підходу викладання предметів інваріантної складової в школі І ступеня; ознайомила з орієнтовними  вимогами до змісту атестаційних робіт для учнів 4 класу.

У практичній частині семінару педагоги  відвідали урок української мови у 1 класі «Узагальнення знань і умінь учнів з розділу «Світ навколо тебе». Робота з дитячою книжкою» (вчитель Козаченко Л.М.), інтегрований урок математики та природознавства у 2 класі «Узагальнення з теми «Таблиця множення та ділення» (вчитель Остапюк Н.А.), урок з основ здоров’я у 3 класі «Уміння вчитися» (вчитель Криндисарук О.Г.), заняття ГПД  «Доброта та повага один до одного» (вихователь ГПД  Шкварилюк О.В.)

Практичний психолог  Бенюк А.І. долучила присутніх  до проведення майстер-класу «Тренування комунікативної компетенції».